Verandermanagement

Strategisch en pragmatisch..
Het gaat om jouw gevoel!

| 'Tutoyeren (Frans tutoyer van tu = jij en toi = jou)

— Ook jij bouwt als vanzelfsprekend op jouw organisatie.

Juist dan kan een interim vervanger of een freelance externe partij met een frisse blik een welkome oplossing zijn wanneer een belangrijke schakel (tijdelijk) uit het arbeidsproces geraakt. Denk hierbij aan functies als accountmanager, gastheer, teamleider of interim manager. De ervaring welke ik heb opgebouwd door de brede opzet die ik binnen mijn eigen bedrijvengroep heb gecreëerd, kan ik in combinatie met een groot netwerk naast een adviserende rol wellicht in een passende, tijdelijke oplossing bieden op de werkvloer.

Door 'goeie' communicatie blijf je samen bewust bouwen aan een constructieve en effectieve samenwerking.

Samen met mijn opdrachtgever kijk ik graag vooruit naar een positieve toekomst waarin iedereen zich lekker op z'n plek kan voelen. Wanneer binnen een organisatie een situatie is ontstaan waarbij de chemie binnen de club even iets minder lijkt te worden, stel ik in een praatplan een laagdrempelig traject voor waarin ik poog de motivatie binnen de hele organisatie op peil te brengen doormiddel van beeld en persoon.

Investeren in de toekomst op een verantwoorde wijze, samen kijken naar sterke mogelijkheden.

Als ondernemer beschik je soms net niet over voldoende eigen middelen om jouw idee optimaal tot uiting te laten komen. Ondersteund door een aantal externe partijen binnen mijn netwerk kijk ik samen met jou naar de mogelijkheden welke in goede condities geconstrueerd kunnen worden om jouw idee op een verantwoorde wijze in de markt te zetten zodat succes voor beide partijen kan worden gegarandeerd.  


Ondersteuning en/of meedenken in het (her)structureren, van jouw organisatie of event behoort daarom ook tot de mogelijkheden, uiteraard is alles vrijblijvend bespreekbaar.