| 'Tutoyeren (Frans tutoyer van tu = jij en toi = jou)

— Bouwen op jouw organisatie.

Juist dan kan een interim vervanger of een freelance externe partij met een frisse blik een welkome oplossing zijn wanneer een belangrijke schakel (tijdelijk) uit het arbeidsproces geraakt. Denk hierbij aan functies als accountmanager, gastheer, teamleider of interim-manager. De ervaring welke ik heb opgebouwd door de brede opzet die ik binnen mijn eigen bedrijvengroep heb gecreëerd, kan ik in combinatie met een groot netwerk naast een adviserende rol wellicht in een passende, tijdelijke oplossing bieden bij jou op de werkvloer.

— Bewust door communicatie.

Samen met mijn opdrachtgever kijk ik graag vooruit naar een positieve toekomst waarin iedereen zich lekker op z'n plek kan voelen. Wanneer binnen een organisatie een situatie is ontstaan waarbij de chemie even iets minder lijkt te worden, stel ik in een praatplan een laagdrempelig traject voor waarin ik poog de motivatie binnen de hele organisatie op het gewenste peil te brengen doormiddel van beeld en persoon.

— Verantwoord investeren.

Als ondernemer beschik je soms net niet over voldoende eigen middelen om jouw idee optimaal tot uiting te laten komen. Ondersteund door een aantal externe partijen binnen mijn netwerk kijk ik samen met jou naar de mogelijkheden welke in goede condities geconstrueerd kunnen worden om jouw idee op een verantwoorde wijze in de markt te zetten zodat succes voor beide partijen kan worden gegarandeerd.  


— Onafhankelijk onderhandelen.

Om een goede marge te behalen op aangeboden diensten en/of producten is het van belang dat de (prijs)onderhandelingen in de basis goed worden uitgevoerd. Vaak verbinden ondernemers zich door onzorgvuldig gelezen kleine lettertjes aan grote, dure consequenties. Door dergelijke zaken samen goed overeen te komen, gaan we voor het beste resultaat!


Ondersteuning en/of meedenken in het (her)structureren, van jouw organisatie of event behoort daarom ook tot de mogelijkheden, uiteraard is alles vrijblijvend bespreekbaar.