Verandermanagement

Samen met mijn opdrachtgever kijk ik graag vooruit naar een positieve toekomst waarin iedereen zich lekker op z'n plek kan voelen. Wanneer binnen een organisatie een situatie is ontstaan waardoor de chemie even iets minder lijkt te worden, stel ik in een praatplan een laagdrempelig traject voor waarin ik poog de motivatie binnen de hele organisatie op het gewenste peil te brengen doormiddel van beeld en persoon.

Interim werkzaamheden

Juist dan kan een interim of freelancer met een frisse blik een welkome oplossing zijn wanneer een belangrijke schakel (tijdelijk) uit het arbeidsproces geraakt. Denk hierbij aan functies als accountmanager, gastheer, teamleider of interim-manager. De ervaring welke ik heb opgebouwd door de brede opzet binnen mijn bedrijvengroep, kan ik in combinatie met een groot netwerk naast een adviserende rol wellicht omzetten in een passende, tijdelijke oplossing bij jou op de werkvloer.

Startersbegeleiding

Binnen mijn bedrijfsbureau ondersteun ik ondernemers en organisatoren graag in alle facetten; van de voorbereiding tot en met de uitvoering en het afronden. Bij het ontwerp van jouw (nieuwe) organisatie, voorkomende problemen en bijbehorende oplossingen maar zeker ook in het lopende proces of bij het maken van noodzakelijke nieuwe keuzes ben ik graag jouw sparringpartner op weg naar een gezonde, constructieve toekomst.

Een goed resultaat behaal je nooit alleen, louter met de beste mensen op de juiste plek haal je het maximale uit jouw (nieuwe) organisatie. We gaan van start met een duidelijk 'Plan van aanpak' in een (prijs)voorstel waar jij je goed bij voelt. In een transparante toelichting maak ik inzichtelijk of jouw visie haalbaar is en hoe we jouw ideeën samen constructief vorm kunnen geven. Hierbij maak ik graag gebruik van mijn netwerk; contacten die op veel vlakken kennis verstrekken om een goed en eerlijk advies te kunnen geven.


Investeren in ontwikkeling

Als ondernemer beschik je soms net niet over voldoende eigen middelen om jouw idee optimaal tot uiting te laten komen. Ondersteund door een aantal externe partijen binnen mijn netwerk kijk ik samen met jou naar de mogelijkheden welke in goede condities geconstrueerd kunnen worden om jouw plan op een verantwoorde wijze in de markt te zetten zodat succes voor beide partijen kan worden gegarandeerd.  

Onafhankelijk advies

Om een correcte marge te behalen op aangeboden diensten en/of producten is het van belang dat de (prijs)onderhandelingen in de basis goed worden uitgevoerd. Vaak verbinden ondernemers zich door bijvoorbeeld onzorgvuldig gelezen 'kleine lettertjes' aan grote, dure consequenties. Door dergelijke zaken samen goed overeen te komen, gaan we voor het beste resultaat!

Ondersteuning en/of meedenken in het (her)structureren, van jouw organisatie of event behoort daarom ook tot de mogelijkheden, uiteraard is alles vrijblijvend bespreekbaar.

| 'Tutoyeren; Van tu = jij en toi = jou'