Veranderen door verbinding

Het samensmelten van kennis en mensen opzoek naar synergie in nieuwe of bestaande organisaties; door gebruik te maken van mijn riante netwerk waarin kennis en kunde vaak gedeeld worden tijdens een kopje koffie, ontstaan er dagelijks mooie kansen.

Interim werkzaamheden

Juist dan kan een interim of freelancer met een frisse blik een welkome oplossing zijn wanneer een belangrijke schakel (tijdelijk) uit het arbeidsproces geraakt. Denk hierbij aan functies als accountmanager, gastheer, teamleider of bestuurder. De ervaring welke ik heb opgebouwd door de brede opzet binnen mijn bedrijvengroep, kan ik in combinatie met een groot netwerk naast een adviserende rol wellicht omzetten in een passende, tijdelijke oplossing bij jou op de werkvloer.

Startersbegeleiding

Een goed resultaat behaal je nooit alleen, louter met de beste mensen op de juiste plek haal je het maximale uit jouw (nieuwe) organisatie. We gaan van start met een duidelijk 'Plan van aanpak' in een (prijs)voorstel waar jij je goed bij voelt. In een transparante toelichting maak ik inzichtelijk of jouw visie haalbaar is en hoe we jouw ideeën samen constructief vorm kunnen geven. Hierbij maak ik graag gebruik van mijn netwerk; contacten die op veel vlakken kennis verstrekken om een goed en eerlijk advies te kunnen geven.

Investeren in ontwikkeling

Als ondernemer beschik je soms net niet over voldoende eigen middelen om jouw idee optimaal tot uiting te laten komen. Ondersteund door een aantal externe partijen binnen mijn netwerk kijk ik samen met jou naar de mogelijkheden welke in goede condities geconstrueerd kunnen worden om jouw plan op een verantwoorde wijze in de markt te zetten zodat succes voor beide partijen kan worden gegarandeerd.  

Onafhankelijk advies

Inventariseren, omdenken, ontwikkelen vanuit een platte organisatie en terugkoppelen? Op basis van eenvoud bekijk en inventariseer ik graag jouw vraag om vervolgens in een beknopte presentatie weer te geven welk antwoord ik jou zou kunnen geven in een passend advies.

Ondersteuning en/of meedenken in het (her)structureren, van jouw organisatie of event behoort daarom ook tot de mogelijkheden, uiteraard is alles vrijblijvend bespreekbaar.

| 'Tutoyeren; Van tu = jij en toi = jou'