De DJ maakt jouw feest!

DJ Tom maakt van iedere party een feest!

Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een leuke allround DJ? Neemt u dan eens vrijblijvend contact op met mij.

DJ Tom draait allround dans en stemmingsmuziek, afgewisseld door lekkere Dance Classics met Disco & Soul tot de swingende top 40 van dit moment. Uiteraard is ook het Limburgs en Duitse repertoire actueel.

Gedurende 5 uurtjes draait hij non-stop naar uw wensen, zijn show is standaard voorzien van geluid tot ca. 70 – 80 personen. Verder wordt de dansvloer uitgelicht met 4 spots en is er standaard 1 microfoon aanwezig voor het houden van een toespraak. Een TV-scherm naast de DJ waar zo nu en dan een leuke videoclip verschijnt, behoort tot de mogelijkheden.

Boekt u DJ Tom voor uw gelegenheid? Dan is hij ruim 1 uur voor aanvang op locatie om één en ander voor te bereiden. DJ Tom heeft niet veel ruimte nodig, ca. 2 x 1,5 meter voor zijn DJ case en drie maal 1 vierkantemeter voor de speakers en het lichtstatief. Zijn er obstakels of is de opstelplaats minder goed bereikbaar? Maak dit graag even vooraf kenbaar bij ons.

Prijzen

De prijs bedraagt voor een standaard show gedurende 5 uurtjes €450,00 inclusief BTW.

Buiten de regio 046 worden er in overleg transportkosten in rekening gebracht.

Niet standaard?

Wilt u iets meer volume doordat u meerdere gasten (80 – 150) heeft uitgenodigd? Dan nemen wij een grotere set mee tegen een meerprijs van € 100,00. Heeft u nog meer gasten (150-300) op de lijst staan? Dan bedraagt de meerprijs € 200,00. Pakt u het héél groot aan? Dan maken wij graag een offerte op maat.

Extra (zang), microfoons Sennheiser EW 100-945 G3 huurt u tegen een meerprijs van € 37,50 per microfoon.

Verrassingsact? Maakt u dit ten alle tijden kenbaar, artiesten mogen ‘inprikken’ op de installatie van onze DJ's tegen een meerprijs van € 100,00. Voor dat bedrag zorgen zij voor extra vermogen en is er een super zangmicrofoon aanwezig.

Onze DJ's beschikken over een Sony MiniDisk speler en een Denon MP3 & SD speler.

Denkt u aan het einde van de avond dat het nog een uurtje langer mag? Dan kunt u in overleg per half uur bijboeken tegen een meerprijs van € 37,50 per half uur.Apparatuur

De installatie welke onze DJ's gebruiken bestaan uit betrouwbare merkapparatuur van hoge kwaliteit. Zij draaien muziek via Virtual DJ software op een Apple MacBook Pro. Hun DJ case is uitgerust met een 16 kanaals Allen & Heath QU 16 digitale mixer, een Denon SD & MP3 player, Sony MiniDisk player en Shure SM 58 bekabelde microfoon. De set is standaard voorzien van 1 draadloze Sennheiser EW 100-945 G3 Microfoon. De optionele spotverlichting wordt aangestuurd door Elation Emulation Cuelux met bijbehorende controller.

De speakerset bestaat uit onderandere actieve LEM Proteus Subwoofer en twee Electro Voice ELX 112 P actieve Topspeakers of een dubbele DB ES 503 actieve luidspreker set.